در مطلب آموزشی قبلی به صورت کلی صحبت کردیم که چگونه تکست بنویسیم و حالا وقت آن رسیده تا جزیی تر و زیر میکروسکوپ به آموزش تکست نویسی بپردازیم .
در این مطلب قصد داریم تکست نویسی را از بعد محتوایی بررسی کنیم .همانطور که در پست آموزشی قبلی اشاره کردیم یک تکست اصولی جدای از ریتم،قافیه بازی،آرایه های ادبی،فصاسازی و لحن در درجه اول باید محتوای مشخصی داشته باشد و مفهوم مدنظر آرتسیت را به مخاطب انتقال دهد.
محتوای تکست از دغدغه ذهنی یا احساسات شاعر یا آرتیست سرچشمه می گیرد. آن زمان که یک هنرمند میخواهد احساسات درونی خود مانند غم ها،شادی ها،نگرانی ها،دلتنگی هایش را با مخاطب به اشتراک بگذارد یا زمانی که قصد دارد معضلات اجتماع را بیشتر به تصویر بکشد یا صدای مردم رنج دیده یا قشر آسیب دیده باشد یا برای حل آن ها در قالب ترانه و آهنگ راهکار دهد یا نوع خاصی از نگرش و طرز فکر را به نمایش بگذارد از زبان ترانه استفاده می کند تا مفهوم را به صورتی زیبا انتقال دهد .
بنابراین ما میتوانیم از نظر محتوایی تکست ها را به چند دسته جداگانه طبقه بندی کنیم :
جا دارد که راجع به هریک از این سبک های محتوایی بیشتر صحبت کنیم و سپس تمرین ها ی خلق محتوا را آموزش دهیم. ولی برای شروع فکر می کنم تا همین جا کافی است. پس در پست های آموزشی بعدی با ما همراه باشید. این شما و این بحث جذاب تکست نویسی !
متن از : سینا ستاری
پیج اینستاگرام سینا ستاری :
تکست میکر فعالیت خود را از سال 1393 آغاز نموده و در حوزه آهنگسازی و ترانه سرایی در تمامی سبک ها فعالیت میکند